rolex replica watches

replica watches

 

With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Főoldal / Megoldások / Kalapácsos daráló kertészeti és mezőgazdasági hulladékokhoz
2012. május 9.    
Kalapácsos daráló kertészeti és mezőgazdasági hulladékokhoz
Kalapácsos daráló kertészeti és mezőgazdasági hulladékokhoz

Az aprítandó gallyak a forgó tárcsára függesztett kalapácsok és a rostalemez közé kerülnek.

Landasin-Agrogazda Kft.
kert, kertészet, gép, hulladék

Az LD Agro AGV16 kalapácsos daráló kiváló kertészeti hulladék, ág, gally, illetve egyéb mezőgazdasági termények (gabona, árpa, zab, kukorica, szalma, kukoricaszár, repceszár, napraforgóhéj stb.) őrlésére. A gallydarálók működési elve, hogy az aprítandó anyagot egy nagy kerületi sebességgel forgó tárcsára függesztett kalapácsok és különböző lyukazattal ellátott félkör alakú rostalemez közé vezeti. A rostalemezen található lyukak méretével szabályozható az apríték mérete. Az alapanyagot egy szívóventilátor mozgatja keresztül a rendszeren, ami a faaprítóval van összeépítve, így energiát és helyet takaríthat meg. A ventilátor szállítási teljesítménye a villanymotor teljesítményétől függ.

A kopóalkatrészek minőségi anyagokból készülnek, ezzel minimálisra csökkenthető a szervizelések gyakorisága. A kalapácsok edzett acélból készülnek, ezért rendkívül kopásállóak. Mivel a kalapácskészlet ki van egyensúlyozva, ezért a kalapácsokat mindig egyszerre kell cserélni (a kalapácsok eltérő kopása esetén is!), mivel így biztosítható a vibrációmentes működés.

Kalapácsos daráló kertészeti és mezőgazdasági hulladékokhoz

Technikai paraméterek:

- teljesítmény 7,5 kW

- 500-800 kg/óra névleges teljesítmény

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Landasin-Agrogazda Kft. Landasin-Agrogazda Kft.

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 

 

RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013